Over ons

Over ons

Sinds 1997 hebben wij verschillende vormen van koerierswerk uitgevoerd, om uiteindelijk te specialiseren in de vorm die het beste past bij ons bedrijf: nationaal en internationaal sneltransport. Van een klein medisch recept tot volle ladingen, die binnen een specifieke tijd geleverd moeten worden. Nachtdistributie, distributie van luchtvrachtzendingen, transport van kleine machines en bouwmaterialen, het transport van kwetsbare en waardevolle zendingen en de mogelijkheid zendingen gekoeld te laten bezorgen.

Door de langdurige ervaring met verschillende transporten, weten wij precies wat de juiste omstandigheden zijn voor de zending. Ook rijden wij zowel overdag als ’s nachts, om zo snel en efficiënt de goederen op het juiste tijdstip af te leveren. Wij onderscheiden ons in het leveren van kwetsbare zendingen en beveiligd vervoer, binnen de afgesproken tijdskaders

De medewerkers van Lokhorst Sneltransport bestaan uit een vast team. Zij beschikken allemaal over een VOG, die periodiek wordt vernieuwd. Ook volgen medewerkers regelmatig trainingen over het veilig en correct vervoeren van zendingen en op het gebied van communicatie. Een groot deel is in bezit van een heftruckcertificaat.

Contact opnemen

Lokhorst Sneltransport

Zwarteweg 42

8097 PW Oosterwolde (GLD)